Vistas sautējums ar kariju

Jums ir nepieciešams:

400 g "Lindahls" Grieķu jogurta
600 g vistas filejas
600 g saldo kartupeļu, sagriezti kubiņos
300 g rāceņa, sagriezts kubiņos
150 g ripiņās sagrieztu puravu (purava zaļā daļa)
100 g sarkanās paprikas, sagriezta kubiņos
300 ml ūdens
50 ml krējuma
1 vistas buljona kubiņš
2 tējk. karija
0,5 tējk. melno piparu
2 tējk. kaltētu lociņu
0,5 tējk. sāls
2 ēd.k. eļļas cepšanai
svaigi pētersīļi

Pagatavošana:

Izmantojot 1 tējkaroti eļļas, katlā apcepiet vistu.
Pievienojiet puravus un cepiet vēl kādu minūti. Tad  nolieciet malā.
Atlikušajā eļļas daudzumā, kas ir katlā, apcepiet saldos kartupeļus un rāceni kopā ar kariju.
Pievienojiet ūdeni, buljona kubiņu, sāli un garšvielas.
Vāriet 5 minūtes un pēc tam pievienojiet vistu, puravus un krējumu.
Vāriet vēl 4 minūtes vai, līdz saknes kļuvušas mīkstas.
Pievienojiet jogurtu. Uzsildiet, bet neļaujiet tam vārīties.  
Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus.
Ievietojiet to pasniegšanai domātā traukā un garnējiet ar sasmalcinātiem svaigiem pētersīļiem. Iesakām pasniegt kopā ar svaigi ceptu maizi.

 

Recepti iesūtījusi Anne Kiuru no Somijas

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt