Vistas kebabs dārzeņu marinādē

Jums ir nepieciešams:

500 g vistas filejas

1 baklažāns

1 paprika

 

Marinādei:

100 g Turku / Grieķu jogurta

1 burkāns

1 neliels sīpols

3 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. sarkanvīna etiķa

pētersīļi

sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Burkānu notīra, sagriež mazākos gabalos un sasmalcinā blenderī.
Sīpolu, ķiplokus un pētersīļu lapiņas smalki sakapā. Bļodā sajauc visas marinādes sastāvdaļas. 

Vistas fileju sagriež gabalos un pievieno marinādei, apmaisa. Apsedz ar pāŗtikas plēvi un atstāj uz 3 stundām marinēties. 

Baklažānu un papriku sagriež un kopā ar gaļu pamīšus uzsprauž uz iesmiem. 

Cep uz grila 10-12 minūtes, ik pa brīdim apgrozot.

Receptes