Vistas gaļas iesmiņi ar ziemesriekstu mērci

Jums ir nepieciešams:

2 vistas filejas

1 gl. kokosriekstu piena

1 gl. zemesriekstu

8 ēd.k. Turku / Grieķu jogurta

2 ēd.k. sojas mērces

1 ēd.k. cukura

1 tējk. paprikas pulvera

1 tējk. karija

1/2 tējk. kumīna

1-2 ķiploka daiviņas

Tabasco mērce

sāls

Pagatavošana:

Vistas filejas sagriež plānās garās strēmelītēs. Vistu pārliek plastikāta traukā, pievieno kokosriekstu pienu un liek marinēties uz apm. 30 minūtēm.

 

Zemesriekstus iebēr blendera traukā, pievieno jogurtu, sojas mērci un sablenderē, līdz masa kļūst viendabīga. Masai pievieno kariju, cukuru, smalki sakapātus ķiplokus, paprikas pulveri, kumīnu un Tobasco mērci pēc garšas un sablenderē vēlreiz.

 

Vistas fileju uzdur uz iesmiņiem. Cep vai nu uz karstām oglēm, vai nu uz grila pannas līdz gatavībai, apm. 15 minūtes. Jau gatavu gaļu pārkaisa ar sāli pēc garšas.

 

Vistu pasniedz ar zemesriekstu mērci.

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt