Vista jogurta mērcē

Jums ir nepieciešams:

(4 porciju pagatavošanai)

 

300 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts

600 g vistas fileja

2 gab. ķiploku daiviņas

50 g feta siers

200 ml vistas buljons

2 tējk. soja

2 tējk. oregano

1 ēdk. kviešu milti

sāls

pipari

paprikas pulveris

1 sauja pētersīļu

10-12 gab. melnās olīvas

Pagatavošana:

Pievienojiet vistas gaļai sāli, piparus un paprikas pulveri. Apcepiet to teflona pannā līdz tā kļūst gandrīz gatava.

Katliņā apcepiet ķiploku eļļā, pievienojiet buljonu, feta sieru (iemīciet un izšķīdiniet to buljonā), oregano un soju.

Pievienojiet jogurtam miltus un iemaisiet to buljona mērcē. Ļaujiet mērcei vārīties 5 minūtes.

Pievienojiet vistas filejas un ļaujiet tām sutināties aptuveni 15 minūtes.

Pirms pasniegšanas garnējiet ar sasmalcinātām pētersīļa lapām un olīvēm.

 

Padoms ēdiena pasniegšanā:

Lieliska piedeva būs daiviņās cepti kartupeļi un sarkano sīpolu, tomātu un feta siera salāti.

Ideāli garšos arī klāt pie ēdiena atsevišķā bļodiņā pasniegts jogurts.

Receptes