Vista indiešu gaumē

Jums ir nepieciešams:

4 porcijas

200 g "Lindahls" Grieķu jogurta
1 iepakojums tandoori garšvielu maisījuma
600 g vistas filejas

Mango mērce (Mangoraitha):
200 g jogurta
2 nogatavojušies mango
1 gurķis
½ - 1 zaļš čili pipars
laima sula
2 tējk. sasmalcinātas mētras
2 tējk. sasmalcināta koriandra
sāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana:

Sajauciet tandoori garšvielu maisījumu ar 200 g jogurta.
Sagrieziet vistas fileju  palielos garenos gabalos un iemarinējiet to jogurtā ar tandoori garšvielu maisījumu.


Mango mērce:
Nomizojiet mango, izņemiet kauliņu un sagrieziet augli mazos kubiņos.
Nomizojiet gurķi, izņemiet sēklas daļu un sagrieziet mazos kubiņos.

Sasmalciniet čili. Sajauciet mango, gurķi un čili ar 200 g jogurta, laima sulu, mētru un koriandru. Pievienojiet sāli un svaigi maltus melnos piparus.

 

Cepiet iemarinētos vistas gabaliņus mazā eļļas daudzumā vidēji karstā pannā. Katru pusi apcepiet aptuveni 4 minūtes, līdz gabaliņi ir izcepušies.
Pasniedziet kopā ar Mango mērci.

Padoms ēdiena pasniegšanai:

Pasniedziet kopā ar basmati rīsiem vai olu nūdelēm un salātiem.

Receptes