Turku jogurta zupa

Jums ir nepieciešams:

Pagatavots, izmantojot "Lindahls" Turku jogurtu.

4 porcijas

 


500 g "Lindahls" Turku jogurta

500 ml ūdens
1 ola
1 tējk. sāls
¾ tējk. svaigi maltu melno piparu
30 g sviesta
1 dzeltenais sīpols, smalki sakapāts
2 tējk. žāvētu un sasmalcinātu mētru
2 biezas maizes šķēles, sagrieztas kubiņos
eļļa maizes šķēļu cepšanai 

Pagatavošana:

Izkausējiet sviestu kastrolī, pievienojiet sakapātos sīpolus un apcepiet tos uz lēnas uguns, līdz sīpoli ir mīksti.

Pievienojiet 400 g jogurta un 500 ml ūdens. Ļaujiet tam uzvārīties un pavārīties dažas minūtes. Noņemiet zupu no plīts.

Sajauciet olu ar atlikušo daudzumu jogurta un mētru. Iemaisiet šo masu zupā. Pievienojiet sāli un piparus.

 

Pannā uzsildiet mazliet eļļas. Kad eļļa ir karsta, ieberiet tajā maizes kubiņus un apcepiet tos, līdz tie iegūst zeltaini brīnu nokrāsu.

Salejiet zupu šķīvjos un tieši pirms pašas pasniegšanas pārkaisiet zupu ar maizes kubiņiem. 

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt