Siltie lēcu salāti

Jums ir nepieciešams:

400 g vārītu lēcu
200 g kupināta šķiņķa
200 g marinētu gurķu
1 sīpols
5 ēd.k. Turku / Grieķu jogurta
1 ēd.k. sinepju
zaļumi
eļļa
sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Sīpolu, šķiņķi un marinētus gurķus sagriež nelielos kubiņos.

Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno šķiņķi un cep, kamēr šķiņķis apcepies. Pievieno lēcas un cep vēl 4-5 minūtes. Pārliek bļodā.
Jogurtu sajauc ar sinepēm un pievieno salātiem, samaisa. Pēc garšās pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Gatavus salātus pārkaisa ar smalki sakapātiem zaļumiem un uzreiz pasniedz.

Receptes