Sendvičs ar vistas salātiem un vīnogām

Jums ir nepieciešams:

600 g vārītas vistas gaļas
100 g selerijas kātu
100 g sarkano vīnogu
100 g Turku / Grieķu jogurta
100 g vālriekstu
2 ēd.k. citronu sulas
sāls

Pagatavošana:

Bļodā sajaukt citrona sulu, jogurtu, sāli un kārtīgi samaisīt.
Vistu un selerijas kātus sagriezt, riekstus smalki sakapāt un pievienot mērcei. Samaisīt.
Īsi pirms pasniegšanas pievienot sagrieztas uz pusēm vīnogas un servēt ar svaigu salātu lapu.

 

Šie ir super viegli salāti un vistu var pagatavot dienu iepriekš un sajaukt ar pārējām sastāvdaļām tieši pirms pasniegšanas. Salātus var pasniegt ar kruasānu vai starp divām veselīgas maizes šķēlēm. Šī recepte noderēs arī vrapam.

Receptes