Sarkanais karija jogurts ar āboliem un baziliku

Jums ir nepieciešams:

200 g Turku jogurta

1 tējk. sarkanā karija pastas

1 neliels ābols

1 ēdk. smalki sasmalcināta bazilika

sāls

Pagatavošana:

Ābolu sadaliet  un izgrieziet serdes, pēc tam smalki sagrieziet un sajauciet ar citām sastāvdaļām.

Pievienojiet sāli.

 

Šis asais un pikantais jogurts lieliski sader ar jebkura veida grilētu vai ceptu ēdienu, īpaši ar grilētu cūkgaļu, vistas gaļu un grilētām baltajām zivīm.

Izmēģiniet, piemēram, grilēt plānas cūkgaļas karbonādes šķēles un svaigus kartupeļus. Sagatavojiet  svaigu kāpostu salātus, pievienojot citronu sulu un olīveļļu, un pasniedziet tos ar grilētiem ēdieniem un  jogurta mērci.

Receptes