Salāti ar vistu, jogurtu un šampinjoniem

Jums ir nepieciešams:

300 g vistas filejas

200 g Turku / Grieķu jogurta

50 g šampinjonu

2 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. franču sinepju

1 laims

1 ēd.k. olīveļļas

1 ēd.k. čili mērces

sāls un svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež plānās strēmelītēs. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas fileju ar čili mērci. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Šampinjonus notīra no smiltīm un sagriež mazākos gabalos. Lokus smalki sakapā. No laima izpiež sulu un sarīvē mizu. Pievieno jogurtu, sinepes un samaisa.

Vistas fileju sajauc ar mērci un šaminjoniem, ievieto ledusskapī līdz pasniegšanai.

Receptes