Salāti ar vistu, austersēnem un žāvētām plūmēm

Jums ir nepieciešams:

1 vistas fileja (cepta vai vārīta)
150 g austersēnes
50 g žāvētas plūmes bez kauliņiem
100 g Turku jogurts 
1 ēd.k. Franču sinepes
olīveļļa
sauja ciedru rikesti
sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Vistas fileju sadalīt mazakos gabalos ar rokām. Sēnes sagriezt strēmelītēs un apcept pannā uzkrsētā eļļā līdz gatavībai. Plūmes (ja tās ir cietas, iemērkt ūdenī uz 10-15 min) sagriezt. Riekstus apgrauzdēt sausā pannā. Jogurtu sajaukt ar sinepēm un sāli.
Visas sagatavotās sastāvdaļas apmaisīt. Pasniedz pārkaisot ar riekstiem.

Receptes