Pina Colassi

Jums ir nepieciešams:

300 g "Lindahls" Turku vai Grieķu jogurta

2 nogatavojušies banāni

300 g sasaldēta vai svaiga ananāsa

100 ml kokospiena

1 ēdk. vaniļas cukura

2 ēdk. kokosa skaidiņu

Pagatavošana:

Sausā pannā viegli apgrauzdējiet kokosa skaidiņas. Atdzesējiet tās.

Nomizojiet augļus un sagrieziet tos palielos gabalos.

Salieciet visas sastāvdaļas (izņemot kokosa skaidiņas) virtuves kombainā vai arī mikserī.

Izvēlieties lielāko ātrumu, lai dzēriena konsistence būtu vienmērīga.

Salejiet smūziju augstās glāzēs un pārkaisiet to ar kokosa skaidiņām.

 

Recepti iesūtījusi Kārina Hēgberga no Vestervīkas.

Receptes