Maltās gaļas un bekona sacepums

Jums ir nepieciešams:

(4 porciju pagatavošanai)

 

300 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts

500 g maltā gaļa

100 g bekons

200 ml saldais krējums

6 ēdk. čili mērce

1 gab. ķiploka daiviņa, spiesta

1 burciņa šampinjonu

50 g sarīvēts siers

400 g pasta ("skrūvītes")

Pagatavošana:

Apcepiet bekona gabaliņus. Apbrūniniet malto gaļu un šampinjonus, pievienojiet ķiplokus, sāli un piparus.

Uzvāriet pastu un noteciniet ūdeni.

Uzvāriet krējumu, pievienojiet jogurtu un čili mērci.

Sajauciet visu lielā, cepamā formā.

Pārkaisiet sacepumam sarīvētu sieru, lieciet cepeškrāsnī un cepiet 200 grādu temperatūrā līdz viss siers izkusis un sacepums ieguvis zeltainu krāsu.

 

 

Padoms ēdiena pasniegšanā:

Pasniedziet ar gardiem svaigajiem salātiem.

Receptes