Liellopu ragū

Jums ir nepieciešams:

(4 porciju pagatavošanai)

 

200 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts

1 ēdk. eļļa

400 g plānas liellopu gaļas šķēles

2 gab. dzeltenie sīpoli

2 tējk. milti

200 ml ūdens

100 g marinēti sīpoli

2 ēdk. franču sinepes

2 ēdk. ķīniešu soja

1/2 kubiciņš gaļas buljona

sāls un pipari

Pagatavošana:

Sagrieziet dzelteno sīpolu mazos gabaliņos. Sagrieziet liellopu gaļu 1 cm platās sloksnītēs.

Pannā uzkarsējiet eļļu un apbrūniniet gaļu. Ielieciet apcepto gaļu katliņā.

Tajā pašā pannā, apcepiet sīpolu. Pieberiet miltus un turpiniet īsu brīdi cept. Pievienojiet sīpolus gaļai un pielejiet 200 ml ūdeni.

Maisot, uzvāriet. Pievienojiet sinepes, soju, buljona kubiciņu un marinētus sīpolus. Maisot, vāriet aptuveni 20 minūtes, atkarībā no gaļas kvalitātes.

Pievienojiet jogurtu, kā arī sāli un piparus pēc garšas. Uzsildiet, bet neļaujiet vārīties.

 

Padoms:

Lieliski garšos ar svaigi vārītu pastu vai kartupeļu biezeni un svaigiem salātiem.

 

Receptes ideja: ters Svebers

Receptes