Lēcu sautējums ar desiņām

Jums ir nepieciešams:

200 g brūno lēcu
400 g tomātu savā sulā
300 ml vistas buljona
4-6 desiņas ar ķiploku garšu
3 kartupeļi
2 burkāni
1 sīpols
2-3 ķiploka daiviņas
šķipsniņa čili pārslu
olīveļļa
sāls
Turku / Grieķu jogurts pasniegšanai

Pagatavošana:

Kartupeļus un burkānus nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā.

 

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē olīveļļu un apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno burkānus, kartupeļus, desiņas un cep vēl 5 minūtes. Pievieno lēcas, vistas buljonu, smalki sakapātus tomātus, čili pārslas un sāli, uzliek vāku un sautē 40-45 minūtes, līdz lēcas ir gatavas.

Pasniedz siltu.

Receptes