Jogurts ar grauzdētiem valriekstiem

Jums ir nepieciešams:

(4 porciju pagatavošanai)

 

600 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts

150 g valrieksti, lielos gabalos

4 ēdk. sviests

4 ēdk. šķidrais medus

1 tējk. timiāna lapas, vēlams svaigas

Pagatavošana:

Izkausējiet sviestu pannā. Kad sviests izkusis, pievienojiet valriekstus.

Cepiet valriekstus līdz tie iegūst gaiši brūnu krāsu.

Noceliet pannu no plīts un pievienojiet timiānu un medu. Labi sajauciet.

Ielejiet jogurtu pasniedzamajā traukā un virsū uzberiet riekstu maisījumu.

 

Padoms:

Timiāns ēdienam piedod īpašu garšu. Pievienojiet timiānu pēc garšas un gaumes.

Lielisks kā launags vai deserts.

 

Recepti iesūtīja: Elise Jērgensena, Norvēģija

Receptes