Jogurta salsa ar grilētu vistas fileju

Jums ir nepieciešams:

4 vistas filejas
300 g Turku jogurts 
1 svaigs garais gurķis
1 sarkana paprika
1 neliels puravs
1 ēd.k. Halapenjo pipari
pētersīļi
sāls, svaigi malti pipari

Marinādei:
100 g Turku jogurts

4-5 ķiploka daiviņas

Pagatavošana:

Gurķi, papriku un puravus sagriezt kubiņos. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pievienot jogurtu un apmaisīt. Atlikt uz 15-20 min. ievilkties. Pēc tam peivienot smalki sakapātus pētersīļus un Halapenjo piparus un apmaisīt vēlreiz.
Vistas filejas iemarinē jogurta un smalki sakapāta ķiploka marinādē. Nolikt uz 30 min. iemarinēties. Pēc tam uzkrsēt grilu un cept vistas fileju 5-6 min no katras puses.
Jau gatavu fileju pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un pasniegt ar salsu. 

Receptes