Grilēts lasis ar pērļaino kuskusu

Jums ir nepieciešams:

2 laša filejas

100 g pērļainā kuskusa

100 g “Lindahls” Grieķu jogurta

2 paprikas

pētersīļi

1 ēd.k. citrona sulas

1 ēd.k. oliveļļas

1/2 citrona miziņas

2–3 cm ingvera saknes

sāls, svaigi malti pipari


   

Pagatavošana:

Kuskusu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Papriku sagriež uz pusēm, izgriež sēklas un sagriež kubiņos. Pētersīļus smalki sakapā. Kuskusam pievieno eļļu, sagrieztu papriku, pētersīļus, citrona sulu, sāli un piparus pēc garšas.
Laša fileju pārkaisa ar sāli un pipariem un 2-3 minūtes apcep uz grilpannas no abām pusēm.
Jogurtu sajauc ar rīvētu citrona miziņu un ingveru un pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Uz šķīvja liek kuskusa salātus, pa virsu – laša fileju un tad pārlej ar jogurta mērci. Dekorē ar sagrieztiem lokiem.


     
   

Receptes