Garneļu zupa

Jums ir nepieciešams:

4 porcijas

150 g "Lindahls" Turku vai Grieķu jogurta
500 ml ūdens
1 liels burkāns, sarīvēts
1 ēdk. sviesta
1 ēdk. miltu
½ zivju buljona kubiņa
½  kastītes kausētā siera ar garnelēm (200 g)
200 g attīrītu garneļu
2 ēdk. sakapātu diļļu
1 maza ķiplokdaiviņa, saspiesta
1 šķipsniņa melno piparu

Pagatavošana:

Apcepiet burkānus sviestā.

Pārkaisiet tos ar miltiem un pievienojiet tiem ūdenī izšķīdināto buljonu.

Ļaujiet tam uzvārīties un sautējiet 5 minūtes.

Pievienojiet kausēto sieru ar garnelēm. Vēlreiz uzvāriet un visu laiku kārtīgi maisiet. 

Sajauciet jogurtu, garneles, dilles un ķiploku.

Pēc garšas pievienojiet melnos piparus un, ja nepieciešams, sāli.

Vēlreiz uzsildiet zupu, bet vairs nevāriet.

 

Pasniedziet kopā ar ķiplokmaizi.

Receptes