Cepti kartupeļi ar bekonu un biezpienu

Jums ir nepieciešams:

4 vidēja izmēra vārīti kartupeļi

200 g biezpiena

100 g bekona

4 ēd.k. Turku / Grieķu jogurta

dilles

sāls

Pagatavošana:

Kartupelus sagriež šķēlītēs. Bekonu sagriež apmēram tik pat biezās šķēlēs.

Pannu uzkarsē un uz sausas pannas apcep bekona šķēlītes no abām pusēm. Bekonu pārliek uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcep kartupeļus.
Biezpienu sajauc ar smalki sakapātām dillēm, jogurtu un pēc garšas pievieno sāli.
Uz šķīvja kārto pamīšus kartupeļu un bekona šķēlītes. Pa vidu uzliek biezpienu. Pasniedz uzreiz.

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt