Bumbieru kūka

Jums ir nepieciešams:

Mīkla:

150 g sviests (istabas temperatūrā)

85 g cukurs

250 g kviešu milti

1 tējk. cepamais pulveris

 

Pildījums:

500 g bumbieri (konservēti vai svaigi, viegli apvārīti)

200 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts

1 ola

2 tējk. vaniļas cukurs

65 g cukurs

Pagatavošana:

Sajauciet miltus, cepamo pulveri un cukuru. Pievienojiet sviestu un rūpīgi samīciet mīklu. 

Ieklājiet mīklu iesmērētā un ar rīvmaizi izklātā formā ar noņemamu maliņu. Neaizmirstiet piespiest mīklu formas malām.

 

Sagrieziet bumbieri sķēlītēs un uzlieciet uz mīklas.

Saputojiet bļodiņā olas ar "Lindahls" jogurtu, vaniļas cukuru un cukuru.

Pārlejiet sajaukto mērci bumbieriem.

Cepiet cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 30-35 minūtes.

 

Padoms ēdiena pasniegšanā:

Pasniedziet ar putukrējumu vai saldējumu.

 

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt