Brokastu kesadilja

Jums ir nepieciešams:

4 tortillas

150 g Čedara siera

150 g salami desas

1/2 gl. Turku / Grieķu jogurta

50 ml piena

3 olas

1 sīpols

1 ēd.k. eļļas

1 ēd.k. Angļu sinepju

1 ēd.k. karija

sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Sieru sarīvē. Olas sakuļ ar pienu, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Salami desu sagriež šķēlītēs. Sīpolu notīra un sagriež gredzenos.

Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno desu un apcep visu kopā. Pārlej ar olu, apmaisa un cep, līdz olas gatavas.

Tortillu liek uz darba virsmas. Pārkaisa ar sieru, uzliek pusi no apceptas desas ar olu, pārkaisa vēlreiz ar sieru un apsedz ar otru tortillu. To pašu atkārto ar atlikušājām divām tortillām. Abas tortillas apcept uz grillpannas no abām pusēm, lai izkūst siers.

 

Mērces pagatavošana:

Jogurtu sajauc ar sinepēm un kariju, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

 

Kesadiljas sagriež šķēlītēs un pasniedz ar mērci.

Receptes