Baltās šokolādes muss ar augļu salsu

Jums ir nepieciešams:

Pagatavots, izmantojot "Lindahls" Grieķu jogurtu.

4 porcijas

100 ml saldā krējuma
100 g baltās šokolādes
100 g "Lindahls" Grieķu jogurta

Augļu salsa:
½ mango
1 nektarīns vai persiks
1 kivi
1 tējk šķidra medus
2 ēdk. mētru lapu

Pagatavošana:

Saputojiet saldo krējumu. Izkausējiet balto šokolādi ūdens peldē. Sajauciet izkausēto šokolādi ar jogurtu. Šajā masā iejauciet saldo krējumu.

Sadaliet musu četrās glāzēs un ievietojiet glāzes ledusskapī uz vismaz divām stundām.

Nomizojiet augļus un izņemiet to kauliņus. Sagrieziet augļus mazos kubiņos. Pievienojiet augļiem mētru un medu, un ievietojiet ledusskapī.

Pirms pasniegšanas uz musa uzlieciet augļu salsu.

 


Padoms:
Augļus var aizvietot ar svaigām ogām.

Receptes