Šokolādes tortes rulete ar aveņu pildījumu

Jums ir nepieciešams:

Biskvītam:

3 gab. olas

125 g cukurs

5 ēdk. kartupeļu ciete

1 ēdk. kviešu milti

2 ēdk. kakao

1 tējk. cepamais pulveris

1 ēdk. nerafinētais cukurs

 

Pildījums:

150 g "Lindahls" Turku jogurts

2 ēdk. šķidrais medus

20 gr avenes

Pagatavošana:

Ieslēdziet cepeškrāsni un noregulējiet temperatūru uz 225 grādiem.
Saputojiet sviestu ar cukuru.

Izsijājiet un sajauciet miltus, cepamo pulveri, kakao. Tad lēnām pievienojiet tos olu maisījumam.

Ielieciet cepamo papīru cepamajā pannā un ielejiet tajā tortes mīklu. Cepiet cepeškrāsns vidū aptuveni 5 minūtes. Izņemiet kūku no cepeškrāsns un uzberiet cukuru. Uzlieciet kūku uz jauna cepamā papīra un noņemiet veco. Viegli samitriniet veco papīru un pārklājiet kūkai, ļaujot tai atdzist.

Sajauciet medu, jogurtu un viegli saspiestas avenes. Pārklājiet pildījumu siltajai kūkai un uzmanīgi sarullējiet. Ļaujiet tai atdzist, novietojot ar atvēruma vietu uz leju. Pasniegšanai sagrieziet biezās šķēlēs.

Receptes