Ābolu un jogurta dzēriens

Jums ir nepieciešams:

4 porcijas

400 g Turku vai Grieķu jogurts 
1-2 āboli
½ citrona sulas
½ apelsīna sulas
2 ēd. k. pūdercukura

Pagatavošana:

Nomizojiet un sagrieziet ābolus kubiņos. Ielieciet ābolu kubiņus, cukuru, apelsīnu sulu un citrona sulu blenderī. Blendējiet, līdz āboli sablendēti viendabīgā masā. Pievienojiet jogurtu un sablendējiet vēlreiz. 

Pasniedziet dzērienu augstās glāzēs vai dziļos šķīvjos kopā ar sausiņiem vai sasmalcinātiem mandeļu cepumiem.
Ja jums netīk biezi dzērieni, jūs to variet mazliet atšķaidīt ar aukstu pienu.

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt