Ābolu mafini

Jums ir nepieciešams:

1 gab. liels ābols

3 ēdk. nerafinētais cukurs

2 tējk. kanēlis

2 gab. olas

180 g cukurs

1 tējk. maltais ingvers

1 tejk. vaniļas cukurs

100 g sviests, kausēts

100 g Lindahls Turku / Grieķu jogurts

160 g kviešu milti

1 tējk. cepamais pulveris

sviests cepšanai

Pagatavošana:

Nomizojiet, izņemiet serdi un sagrieziet ābolu palielos kubiciņos.

Apcepiet ābola gabaliņus sviestā kopā ar cukuru un kanēli. Ļaujiet tiem atdzist.

Sajauciet cukuru, ingveru, vaniļas cukuru un olas.

Sajauciet miltus ar cepamo pulveri un pievienojiet olu maisījumam.

Lēnām pievienojiet izkausēto sviestu un jogurtu.

Ielejiet mīklu 8 - 10 lielās mufinu formās un pa virsu salieciet ābolu gabaliņus.

Cepiet cepeškrāsnī 225 grādu temperatūrā aptuveni 12 minūtes.

 

Recepti iesūtīja: Diāna Nīlandere, Gēteborga (Zviedrija)

Receptes

Error reading XSLT file: \xslt\FacebookLikePage.xslt